Botez in stare de urgenta

In aceste vremuri in care totul este diferit, incercam sa intelegem, sa ne adaptam. Toate aceste modificari prin care trecem ne perturba rutina, dar de aici rezulta si lucruri bune.

Pentru putin timp ne-am oprit. De ce e asta un lucru bun? Pentru ca dupa mult timp am stat pe balcon si am admirat apusul. Inainte de pandemie, cand ai admirat ultima data un apus? Si nu, nu ma refer sa-l vezi in timp ce conduci sau pe telefon. Ma refer sa stai si sa admiri apusul, atat. 

Bucuria de a vedea zambetul unei persoane dragi, este complet diferita. Probabil din acest motiv m-am bucurat extrem de tare cand, dupa toate evenimentele anulate din ultima perioada, a venit si o veste buna.

Cand m-a sunat Adriana sa ma intrebe daca vreau sa le fiu alaturi si sa imortalizez momentele de la botezul micutei lor, a fost ca o gura de oxigen. Imi era dor sa fotografiez, sa surprind acele clipe ce vor decora si pastra vii amintiri frumoase din vremuri tulburi. Gata cu vorba, va las sa vizionati fotografiile.

Multumesc Adriana, Marian si Natalia pentru onoarea de a va fi alaturi, de a fi unul din cei 8 oameni prezenti la un eveniment special din viata voastra.

P.S: Marian, nu vei fi singura dragoste din viata Nataliei, dar vei prima dragoste, chiar cea mai speciala: dragostea pentru parinti.
Sa fiti fericiti!