Hei!

Iti multumesc ca doresti sa afli mai multe despre mine asa ca pregateste-te sa-mi acorzi cateva minute.

Cine sunt? 

Sunt un om sincer, emotiv, curios si creativ. Iubesc natura, soarele, vantul si ploaia.

Ce-mi place sa fac? 

Ador sa calatoresc impreuna cu sotia mea, sa urmarim seriale politiste sau sf, sa ne jucam cu Drujbel (da, atat de galagios torcea motanul nostru cand era pui) si binenteles sa fotografiez. Imi place sa visez cu ochii deschisi, sa analizez fiecare detaliu, sa descopar lucruri si locuri noi, de multe ori incercand sa alcatuiesc cadre si scenarii de fotografie. Si pentru ca atunci cand creez am un sentiment de implinire, am reusit sa ma regasesc si in fotografie.

De ce m-am apucat de fotografie? 

Am inceput acest drum din curiozitate si am continuat din pasiune. Dintotdeauna am fost curios in legatura cu tot ceea ce ma inconjoara, de la lucruri banale la cele complicate. Materia mea preferata a fost fizica pentru ca reuseam sa gasesc raspunsuri la multe intrebari pentru care nu gaseam explicatii. Capitolul de fenomenene optice mi-a deschis drumul spre aparatul tatalui meu, Lubitel 2, un aparat “ciudat”, cu doi ochi dispusi gresit. Nu am facut nici o fotografie cu acel aparat, nu asta ma interesa atunci, voiam doar sa intelg cum functioneaza. Multi ani mai tarziu, incurajat de cei dragi si impins de dorinta de a afla mai multe, m-am inscris la cursul de fotograf profesionist. Contactul cu fotografia de nunta l-am avut dupa ce l-am cunoscut pe Marian Arpasanu, omul alaturi de care am invatat tainele fotografiei de nunta.

Experienta acumulata pe parcursul numeroaselor evenimente la care am paticipat, ma ajuta astazi sa pot surprinde magia naturala a zilei nuntii tale si sa pot crea fotografii unice, oferind sens si context cadrelor mele. Ador stilul documentar, fotografiind fara sa intervin in desfasurarea fireasca a lucrurilor.

Ce stil fotografic am?

Fotografiile mele, asa cum le descriu clientii, sunt vesele, naturale si pline de viata, fie ca aleg sa ma exprim in culori sau in contraste.

nunti
Botezuri
+
ore editare