Politica de utilizare site
Datele pe care mi le furnizezi prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidentiale de catre Ciuca Ionut Cosmin Fizica Autorizata si nu vor fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte.

Numele, numarul de telefon, adresa de mail, adresa postala si alte date oferite pentru finalizarea diverselor actiuni pe site-un www.cosminciuca.ro, vor ramane strict in interiorul firmei Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata.

Toate aceste detalii sunt utilizate in spatiul online pentru clarificare si pentru ca lucrurile sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.cosminciuca.ro, iti vei da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele tale cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a firmei Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopul colectarii datelor tale de catre Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul administrat de mine, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea mea. Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei colaborarii cu persoana vizata.

Pe durata existentei, Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de contact.

Ma oblig sa nu fac publice sau sa nu vand bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor mei.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii pentru colaborarea cu tine. Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa cosminciuca@gmail.com.

Daca sunt date despre tine eronate sau incoerente, te rog sa ma informezi cat mai curand posibil!

  1. Date generale colectate de www.cosminciuca.ro

www.cosminciuca.ro va prelucra informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, pe care acestea mi le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, date de identificare fiscala, date bancare, dupa caz. In cazul in care doresti ca datele tale personale sa fie sterse din baza de date, imi poti transmite un mail la adresa: cosminciuca@gmail.com.

  1. Cine sunt?

Website-ul www.cosminciuca.ro este administrat de Ciuca Ionut Cosmin Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social in Popesti Leordeni, strada Drumul Fermei, nr 2A, et 3, ap 11, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. F23/241/26.05.2020, avand CUI 42543363 . In cazul in care doresti informatii suplimentare despre mine si activitatea mea, ma poti contacta la adresa de e-mail: cosminciuca@gmail.com.

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care te identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa ta; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

  1. De ce colectez aceste date?

Pentru a putea comunica cu tine, pentru confirmari telefonice, rezervari de produse sau servicii, programari etc;

Pentru a trimite oferte promotionale, newslettere si a te informa cu privire la noile oferte;

Pentru a-ti trimite publicitatea care te-ar putea interesa, anunturi personalizate, oferte relevante pentru tine, concursuri disponibile pe website;

Pentru campaniile de marketing si pentru ca eforturile mele de a-mi face brandul cunoscut sa ajunga cat mai aproape de tine;

Pentru a preveni si detecta fraudele si abuzurile;

Pentru a-ti imbunatati experienta pe website, functionalitatea acestuia si partea de administrare a sistemului.

  1. Gestionarea si securitatea datelor tale

Toate datele oferite sunt securizate. Ai dreptul sa imi soliciti stergerea datelor tale din evidentele mele oricand doresti, printr-o solicitare la adresa de mail cosminciuca@gmail.com.

Daca doresti si alte informatii cu referire la datele tale personale si modul lor de folosinta in platforma mea, te invit sa imi scrii un mail si vei primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea ta.

  1. Drepturile tale legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale:

Dreptul la informare;
Dreptul de acces la date;
Dreptul la rectificare;
Dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat);
Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
Dreptul la opozitie;
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.
Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.